СТОМАТОЛОГИЯ     МЕДИЦИНА     ЛАБОРАТОРИИ     ПРОМИШЛЕНИ ИЗДЕЛИЯ     РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ     УПОТРЕБЯВАНА ТЕХНИКА  
ЗЪБОТЕХНИКА
ЗЪБОТЕХНИКА

 • Кастомат "BULCAST 310 T"

  images/galeri/CST310.jpg


      Предназначен за отливане на метални конструкции до 70g в зъботехниката, бижутерията и други прецизни отливки. Топене с висока честота от мощен транзисторен генератор. Автономно охлаждане. Центробежно леене с голям пусков момент. Контрол на топенето – визуално . Блокировки за безопасност.

 • Кастомат "BULCAST 105 M"

  images/galeri/CST105.jpg


      Предназначен за отливане на метални конструкции до 75g в зъботехниката, бижутерията и други прецизни отливки. Топене с газова горелка или волтова дъга. Центробежно леене с електромотор с голям пусков момент. Контрол на топенето – визуално. Автоматично леене. Електронни блокировки за безопасност.

 • Муфелна пещ "DT1200MPPN"

  images/galeri/DTF.jpg


      Предназначен за зъботехниката, лаборатории, бижутерията, металообработването и др. Кварцови нагреватели с инфрачервено нагряване. Компютърно управление на режима на загряване с 6 групи по 8 програми. Отложено включване до 39 часа. Лека, високо ефективна изолация от алуминиеви окиси. Бързо загряване. Корпус - нераждаема стомана.

 • Вибратор малък "VD 104"

  images/galeri/VD104.jpg


      Предназначен за уплътняване на муфи при леене в зъботехниката, бижутерията, лаборатории и др. Електронно управление на амплитудата на вибриране.

 • Вибратор среден "VD 05"

  images/galeri/VD05.jpg


      Предназначен за уплътняване на муфи при леене в зъботехниката, бижутерията, лаборатории и др. Електронно управление на режима на вибриране.

 • Полирмотор "PM500"

  images/galeri/PM500.jpg


      Полиране на детайли в зъботехниката, медицината, бижутерията, машиностроенето и др. Двустранни инструменти. Вградена двустранна аспирация със сменяеми филтри. Двустранно осветление. Прeдпазно регулиращо се стъкло.

 • Гипсорезачка "МТ500"

  images/galeri/MT500.jpg


      Рязане на гипсови модели в зъботехниката. Обработка на камъни в бижутерията. Водно измиване. Карборундов силно износоустойчив диск. Регулируем плот. Ръчно включване на водата. Предпазен корпус от алуминий.

 • Щифторезачка "SL340"

  images/galeri/SL340.jpg


      Рязане на щифтовете от твърдосплавните отливки в зъботехниката. Рязане на камъни в бижутерията. Електронно регулиране на скоростта. Вградена аспирация и осветление без стробоскопичен ефект. Предпазно стъкло с регулиране наклона. Корпус- метална конструкция с прахово покритие.

 • Пясъкоструйник "PES04"

  images/galeri/PES04.jpg


      Обработка на отливки и детайли в зъботехниката и бижутерията. Гравиране на надписи. Матиране на изделия. Неподвижна металокерамична дюза. Вградено осветление. Вграден филтър за аспирация.

 • Пясъкоструйник "PES06"

  images/galeri/PES06.jpg


      Обработка на отливки и детайли в зъботехниката и бижутерията. Гравиране на надписи. Матиране на изделия. Две писалки с металокерамични дюзи. Вградено осветление. Изход за аспирация.

 • Пясъкоструйник "PES05"

  images/galeri/PES05.jpg


      Обработка на отливки и детайли в зъботехниката, бижутерията. Гравиране на надписи, Матиране на изделия. Една писалка с металокерамична дюза. Вградено осветление. Изход за аспирация.

 • Зъботехническа работна маса "DWSD"

  images/galeri/DWSD.jpg


      Ергономичен дизайн. *Eдна вградена аспирация с регулеруема мощност и воден филтър. Луминисцентно осветление без мигане и стробоскопичен ефект. *Работен бокс със студено осветление без мигане, аспирация и предпазно стъкло. Два бокса с по 3 чекмеджета с механизми. Две чекмеджета за отпадъци с механизми. Плот от удароустойчив MDF. Метална конструкция с прахово покритие. Регулиращи се гумени крака без плъзгане. *Само при специална заявка

 • Зъботехническа работна маса "DWSS"

  images/galeri/DWSS.jpg


      Ергономичен дизайн. *Eдна вградена аспирация с регулеруема мощност и воден филтър. Луминисцентно осветление без мигане и стробоскопичен ефект. *Работен бокс със студено осветление без мигане, аспирация и предпазно стъкло. 3 чекмеджета с механизми и чекмеджета за отпадъци. Плот от удароустойчив MDF. Метална конструкция с прахово покритие. Регулиращи се гумени крака без плъзгане. *Само при специална заявка

 • Аспирация с регулеруема мощност и воден филтър

  images/galeri/ASPIR.jpg


      специална заявка

 • Работен бокс

  images/galeri/Box.jpg


      Работен бокс със студено осветление без мигане, извод за включване на аспирация и предпазно стъкло.

 • Стол за зъботехника

  images/galeri/STOL.jpg


      Използван в стоматологията и медицината. Здрава конструкция с винтово регулиране височината на седалката. Регулиране на облегалката степенчато. Стабилно движение на 5 колела. Тапицерия с искуствена кожа. Метална конструкция с прахово покритие.

 • Вана за електрополиране "DL06"

  images/galeri/DL06.jpg


      Електролитно полиране на сложни детайли от твърдославни метали в зъботехниката, медицината, бижутерията, машиностроенето и др. Компютърно управление на тока и времето, дигитална индикация на тока. Електронна защита от късо съединение. Корпус - метална конструкция с прахово покритие.

 • Вана за топене на восък "DTB04"

  images/galeri/DTB04.jpg


      Вана за топене на различни восъци в зъботехниката и при други моделирания. Електронно прецизно управление на температурата. Капак за покриване. Светодиодна индикация.

 • Полимеризатор С+В "РР05"

  images/galeri/PP05.jpg


      Полимеризация на пластмаси в стоматологията и медицината. Компютърно управление за всички материали, цифров диспей, Камера от лят алуминий –вертикална. Стабилно затваряне с метална града и винт, Предпазен вентил. Корпус - метална конструкция с прахово покритие, Изпускане на течността ръчно с кран.

 • Преса за меки протези "ERJ LCD"

  images/galeri/ERJ_LCD.jpg


      Предназначена за пресоване на меки протези. Поддържа зададена температура от 100°C до 400°С за зададено време по програма. 8 програми за различна материали с две степени на нагряване. Всяка програма се програмира в зависимост от използваните материали и се запомня от енерго независима памет. По желание може да се корегира или да се замени с друга. Отливане с механични пружини. Корпус-метална конструкция с прахово покритие.

 • Фотополимеризатор "LP02"

  images/galeri/LP02.jpg


      Полимеризация на пластмаси в зъботехниката и медицината . Компютърно управление, цифров дисплей. Камера от неръждавейка с 12 LED. Блокировка за отворена врата. Корпус метална конструкция с прахово покритие.

 • Вакуум бъркалка "VM"

  images/galeri/VacMix.jpg


      Mиксиране на опаковачни маси в зъботехниката и други моделирания. Електронен таймер. Мотор с редуктор и бъркалка. Външно вързана вакуум помпа. Резервоар от полиеамидна слав. Метален корпус с прахова покритие.

 • Гел апарат "GА02"

  images/galeri/GA02.jpg


      Топене и поддържане температурата на всякакви гелове с миксиране в стоматологията, медицината и други моделирания. Два терморегулатора за разтопяване и поддържане температурата на гела. Мотор с редуктор и бъркалка. Резервоар от нераждаема слав.

 • Шкаф лабораторен долен двоен

  images/galeri/ShkafLab.jpg


      Използван в бита, стоматологията, медицината, офиси и др. Плот метален с прахова покритие /при заявка се изработва от ПДЧ плотове/. С две метални врати и 2 рафта. Здрава метална конструкция с прахово покритие.

 • Шкаф лабораторен долен

  images/galeri/ShkafLab3.jpg


      Използван в бита, стоматологията, медицината, офиси и др. Плот от нераждавейка. Три метални чекмеджета с механизми. С три метални врати и 2 рафта. Здрава метална конструкция с прахово покритие.