СТОМАТОЛОГИЯ     ЗЪБОТЕХНИКА     ЛАБОРАТОРИИ     АВТОМАТИЗАЦИЯ     МЕБЕЛИ     ПРОМИШЛЕНИ ИЗДЕЛИЯ     РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ     УПОТРЕБЯВАНА ТЕХНИКА  
МЕДИЦИНА
МЕДИЦИНА

 • Автоклав "А2000DR" клас "S"

  images/galeri/A2000DR.jpg


      Отговарящ на евростандарт EN13060 за стерилизация на опаковани и неопаковани инструменти в стоматологията и медицината. Компютърно управление, цифров диспей. Вертикална камера за среден барабан от нераждаема слав със сребро. Корпус метална конструкция с прахово покритие. Ръчно изпускане на парата и водата. Предпазни клапани за максимално налягане и отваряне на капака.

 • Вактерицидна лампа

  images/galeri/Bacter.jpg


      Стерилизация на помещения в стоматологията, медицината, хранителната промишланост, лаборатории и детски градини. Луминисцентна лампа с UV излъчване. Корпус - метална конструкция с прахово покритие.

 • Ултразвукова вана "DUS03"

  images/galeri/DUS03.jpg


      За почистване на сложни детайли, дребни инструменти, бижута, очила и др. Използва се в стоматологията, медицината, оптиката, бижутерията, машиностроенето и др. Електронен генератор. Вана от нераждавейка. Корпус - метална конструкция с прахово покритие.

 • Сух стерилизатор "ST25"

  images/galeri/ST25.jpg


      Поддържа зададена стабилна температура до 180ºС за определено време. Приложение в стоматологията, медицински, биологични и химични лаборатории, детски градини, ателиета за татуировки и др. Компютърно управление, цифров диспей. Камера – нераждавейка с една етажерка. Корпус - метална конструкция с прахово покритие.

 • Сух стерилизатор "ST50"

  images/galeri/ST50.jpg


      Поддържа зададена стабилна температура до 180ºС за определено време. Приложение в стоматологията, медицински, биологични и химични лаборатории, детски градини, ателиета за татуировки и др. Компютърно управление, цифров диспей. Камера – нераждавейка с две етажери. Корпус - метална конструкция с прахово покритие.

 • Сух стерилизатор "ST100"

  images/galeri/ST100.jpg


      Поддържа зададена стабилна температура до 180ºС за определено време. Приложение в стоматологията, медицински, биологични и химични лаборатории, детски градини, ателиета за татуировки и др. Компютърно управление, цифров диспей. Вентилаторна циркулация на въздуха. Камера – нераждавейка с три етажерки. Корпус - метална конструкция с прахово покритие.

 • Сух стерилизатор "ST200"images/galeri/ST200.jpg


      Поддържа зададена стабилна температура до 180ºС за определено време. Приложение в стоматологията, медицински, биологични и химични лаборатории, детски градини, ателиета за татуировки и др. Компютърно управление, цифров дисплей. Вентилаторна циркулация на въздуха. Камера – неръждаема стомана с три етажерки. Корпус метална конструкция с прахово покритие.

 • Термостат "TS50"

  images/galeri/TS50.jpg


      Поддържа зададена стабилна температура от 30ºС до 60ºС за неограничено време. Приложение в медицински, биологични и химични лаборатории. Компютърно управление, цифров диспей, Камера – нераждавейка. Вентилаторна циркулация на въздуха, корпус - метална конструкция с прахово покритие.

 • Сушилен шкаф "SS100"

  images/galeri/SS100.jpg


      Поддържа зададена температура от 30ºC до 150ºС за неограничено или зададено време. Приложение в медицински, биологични, химични лаборатории, за сушене на билки, плодове, зеленчуци, гъби и др. Камера с мрежести чекмеджета. Вентилаторна циркулация на въздуха. Корпус метална конструкция с прахово покритие.

 • Апарат за сребърна вода

  images/galeri/Silver.jpg


      Йонизатор за вода с два сребърни електрода. - Широк спектър на антибактериалната активност. Профилактично при грипове, при въспалителни заболявания на дихателните пътища, инхалация. Отсъствие на токсични и алергически реакции. Изразен антисептичен ефект. Бързо очистване на рани, предотваряване на козметично неприятни белези. Високоефективен при възпалителни заболявания (стоматити, ангини, фарингити, паротити). Дезинфекция на съдове в детски градини, ресторанти и др. Схраняване на вода за дълго време. За предпазване на пчелитеот болести в пчеларството. Висока икономическа ефективност.

 • Негативаскоп 400/600 mm

  images/galeri/Negativ.jpg


      Предназначен за медецински кабинети и болници. Равномерно осветление без мигане с осветеност 400к. Щипка за лесно захващане на снимката. Корпус - метална конструкция с прахово покритие.

 • Негативаскоп 300/700 mm

  images/galeri/Negativ1.jpg


      Предназначен за медецински кабинети и болници. Равномерно осветление без мигане с осветеност 400 к. Щипка за лесно захващане на снимката. Корпус - метална конструкция с прахово покритие.

 • Стол за стоматолога

  images/galeri/STOL.jpg


      Използван в стоматологията и медицината. Здрава конструкция с винтово регулиране височината на седалката. Регулиране на облегалката степенчато. Стабилно движение на 5 колела. Тапицерия с искуствена кожа. Метална конструкция с прахово покритие.

 • Масичка на колела

  images/galeri/MasaKol.jpg


      Използвана в стоматологията, медицината, офиси и др. Две чекмеджета на ролкови механизми. Метален плот. Четири регулируеми колела за нивелиране. Здрава метална конструкция с прахово покритие.

 • Шкаф за лекарства

  images/galeri/ShkafLek.jpg


  Използван в стоматологията, медицината и магазини. Стъклени врати на горната част и три стъклени рафта. Метални врати на долния шкаф и един метарен рафт. Секретни ключалки на двете части. Регулуруеми гумени крачета за нивелиране. Здрава метална конструкция с прахово покритие.

 • Шкаф за лекарства стъклен

  images/galeri/ShkafLekGL.jpg


  Използван в стоматологията, медицината и магазини. Стъклени врати пет стъклени рафта. Секретни. Регулуруеми гумени крачета за нивелиране. Здрава метална конструкция с прахово покритие.

 • Шкаф на колела

  images/galeri/ShkafKol1.jpg


  Използван в стоматологията, медицината офиси и др. Три чекмеджета на ролкови механизми. Метален плот. Чугунена стойка с въртене около остта. 4 регулуруеми колела за нивелиране. Здрава метална конструкция с прахово покритие.

 • Шкаф на колела 2

  images/galeri/ShkafKol2.jpg


  Използван в стоматологията, медицината офиси и др.. Три чекмеджета на ролкови механизми. Горен метален плот и етажерка долу. 4 регулуруеми колела за нивелиране. Здрава метална конструкция с прахово покритие.

 • Шкаф лабораторен долен двоен

  images/galeri/ShkafLab.jpg


      Използван в бита, стоматологията, медицината, офиси и др. Плот метален с прахова покритие /при заявка се изработва от ПДЧ плотове/. С две метални врати и 2 рафта. Здрава метална конструкция с прахово покритие.

 • Шкаф лабораторен долен

  images/galeri/ShkafLab3.jpg


      Използван в бита, стоматологията, медицината, офиси и др. Плот от нераждавейка. Три метални чекмеджета с механизми. С три метални врати и 2 рафта. Здрава метална конструкция с прахово покритие.

 • Гинекологичен стол механичен

  images/galeri/Ginstol1.jpg


      Предназначен за гинекологични прегледи. Регулиране наклона на облегалката ръчно с застопоряваща рейка. Ръчно регулиране височината на държачите на краката с ръчки за застопоряване. Съд за отпадъци. Не се регулира височината на седалката. Корпус- метална конструкция с прахово покритие.

 • Гинекологичен стол електрически

  images/galeri/Ginstol2.jpg


      Предназначен за гинекологични прегледи. Регулиране височината на седалката с електронно управление. Регулиране наклона на облегалката ръчно със застопоряваща рейка. Ръчно регулиране височината на държачите на краката с ръчки за застопоряване. Съд за отпадъци. Корпус метална конструкция с прахово покритие.

 • Стол за хемодиализа електронен

  images/galeri/STOLHD.jpg


      Предназначен за хемодиализни центрове. Регулиране височината на седалката, облегалката и краката с електронно управление. Подвижни позлакътници. По заявка стъпенка за краката, масичка и лампа. Корпус метална конструкция с прахово покритие.

 • Лампа "Кокиче"

  images/galeri/Koki4e.jpg


      Използвана в медицината. Халогенна лампа с рефлектор и пантограф. Четири крака с гумени тампони. Метална конструкция с прахово покритие.

 • Маса "Пачи крак"

  images/galeri/Pa4i.jpg


      Използвана в медицината ресторанстьорството. Плот от MDF с лаково покритие. Три крака с колела. Метална конструкция с прахово покритие.

 • Стойка за инфузионни разтвори

  images/galeri/StInfuz.jpg


      Използвана в медицината. Четири куки. Стабилно движение на 5 колела. Метална конструкция с прахово покритие.

 • Кушетка обикновенна

  images/galeri/Kushet0.jpg


      Предназначена за прегледи в медицината, козметиката и др. Не се регулира височината. Корпус- метална конструкция с прахово покритие.

 • Кушетка с повдигаща се облегалка

  images/galeri/Kushet1.jpg


      Предназвачена за прегледи в медицината,кузметиката и др. Повдигане на облегалката и застопоряване със стопорна рейка. Не се регулира височината. Корпус- метална конструкция с прахово покритие.

 • Кушетка с повдигаща се облегалка

  images/galeri/Kushet2.jpg


      Предназначена за прегледи в медицината,кузметиката и др. Повдигане на облегалката и кракат и застопоряване със стопорна рейка. Не се регулира височината. Корпус- метална конструкция с прахово покритие.

 • Кушетка електрическа

  images/galeri/KushetN.jpg


      Кушетка – носилка. Предназначена за прегледи в медицината, козметиката др. Не се регулира височината. Корпус метална конструкция с прахово покритие. Сваляема горна част като носилка.

 • Кушетка електрическа

  images/galeri/KushetEL.jpg


      Предназначена за прегледи в медицината, козметиката и др. Повдигане на облегалката и застопоряване със стопорна рейка. Регулиране на височината с електрически двигател. Леко придвижване на 4 колела със спирачки. Корпус метална конструкция с прахово покритие.

 • Параван трикрилен

  images/galeri/PARAV3.jpg


      Използван в медицината , Преграда от поликарбонатно фолио. Четири крака с тампони. При поръчка може да се изработи с плат и колелца. Метална конструкция с прахово покритие.

 • Легло еденично

  images/galeri/Leglo0.jpg


      Предназначено за бита, медицината, болници, интернати и др. Пружина от метални преплетени ленти. Корпус метална конструкция с прахово покритие.

 • Легло с единично сгъване

  images/galeri/Leglo1R.jpg


      Предназначено за болници, хосписи, в медицината и др. Повдигане на облегалката и застопоряване със стопорна рейка. Странични демонтируеми прегради. Леко придвижване на 4 колела със спирачки. Корпус метална конструкция с прахово покритие.

 • Легло - еденично сгъване с манивела

  images/galeri/Leglo1MM.jpg


      Предназначен за болници, хосписи, в медицината и др. Повдигане на облегалката и краката с механизми с манивела. Странични демонтируеми прегради . Леко придвижване на 4 колела със спирачки. Корпус метална конструкция с прахово покритие.

 • Легло електрическо - еденично сгъване

  images/galeri/Leglo1El.jpg


      Предназначен за болници, хосписи, в медицината и др. Повдигане на облегалката с безшумен ел.мотор с редуктор. Странични демонтируеми прегради. Леко придвижване на 4 колела със спирачки. Корпус метална конструкция с прахово покритие.

 • Легло с двойно сгъване

  images/galeri/Leglo2R.jpg


      Предназначен за болници, хосписи, в медицината и др. Повдигане на облегалката и краката със стопорна рейка. Странични демонтируеми прегради . Леко придвижване на 4 колела със спирачки. Корпус метална конструкция с прахово покритие.

 • Легло - двойно сгъване с манивела

  images/galeri/Leglo2MM.jpg


      Предназначен за болници, хосписи, в медицината и др. Повдигане на облегалката и краката чрез механизми с манивела. Странични демонтируеми прегради. Леко придвижване на 4 колела със спирачки. Корпус метална конструкция с прахово покритие.

 • Легло електрическо - двойно сгъване

  images/galeri/Leglo2El.jpg


      Предназначен за болници, хосписи, в медицината и др. Повдигане на облегалката и краката с безшумни ел.мотори с редуктор. Странични демонтируеми прегради . Леко придвижване на 4 колела със спирачки. Корпус метална конструкция с прахово покритие.

 • Легло с 3 позиции

  images/galeri/Leglo4MM.jpg


      Предназначен за болници, хосписи, в медицината и др. Повдигане на облегалката, краката и нагоре чрез механизми с манивела. Леко придвижване на 4 колела със спирачки. Корпус метална конструкция с прахово покритие.

 • Легло болнично

  images/galeri/Leglo3.jpg


      Предназначено за болници, хосписи, в медицината и др. Повдигане на облегалката ръчна със застопорявящи рейки. Леко придвижване на 4 колела. Корпус - метална конструкция с прахово покритие.

 • Нощно шкафче

  images/galeri/NosShkaf.jpg


      Използвано в медицината, бита, офиси и др. Метален плот. Метален шкаф. Четири крака с гумени тампони. Метална конструкция с прахово покритие.

 • Зъботехническа работна маса "DWSD"

  images/galeri/DWSD.jpg


      Ергономичен дизайн. *Eдна вградена аспирация с регулеруема мощност и воден филтър. Луминисцентно осветление без мигане и стробоскопичен ефект. *Работен бокс със студено осветление без мигане, аспирация и предпазно стъкло. Два бокса с по 3 чекмеджета с механизми. Две чекмеджета за отпадъци с механизми. Плот от удароустойчив MDF. Метална конструкция с прахово покритие. Регулиращи се гумени крака без плъзгане. *Само при специална заявка

 • Зъботехническа работна маса "DWSS"

  images/galeri/DWSS.jpg


      Ергономичен дизайн. *Eдна вградена аспирация с регулеруема мощност и воден филтър. Луминисцентно осветление без мигане и стробоскопичен ефект. *Работен бокс със студено осветление без мигане, аспирация и предпазно стъкло. 3 чекмеджета с механизми и чекмеджета за отпадъци. Плот от удароустойчив MDF. Метална конструкция с прахово покритие. Регулиращи се гумени крака без плъзгане. *Само при специална заявка

 • Работна маса за лаборатории "DWSLAB"

  images/galeri/DWSLAB.jpg


      Ергономичен дизайн. Eдна вградена аспирация с регулеруема мощност и воден филтър, осветление , двойна аспирация и два бокса с предпазно стъклои осветление *. Два бокса с по 3 чекмеджета с механизми. Две чекмеджета за отпадъци с механизми. Плот от удароустойчив MDF. Метална конструкция с прахово покритие. Регулиращи се гумени крака без плъзгане. *Само при специална заявка

 • Шкаф за документи еднокрилен метален

  images/galeri/ShkafDoc1.jpg


  Използван в медицината, бита, офиси, училища, фитнес клубове, работилници и др. Метална врата със секретен ключ. Четири крака с гумени тампони. Метална конструкция с прахово покритие.

 • Шкаф за документи двукрилен метален

  images/galeri/ShkafDoc2.jpg


  Използван в медицината, бита, офиси, училища, фитнес клубове, работилници и др. Метална врата със секретен ключ. Четири крака с гумени тампони. Метална конструкция с прахово покритие.

 • Пейка

  images/galeri/Peika.jpg


  Използвана за бита, чакални, кафенета, и др. Тапицирани седалка и облегалка. Метална конструкция с прахово покритие.

 • Маса холна

  images/galeri/Masa4ka.jpg


  Използвана за бита, чакални, кафенета, и др. Една етажерка. Плот и етажерка от стъкло. Метална конструкция с прахово покритие.

 • Гардероб еднокрилен метален

  images/galeri/Gard1.jpg


  Използван в медицината, бита, офиси, училища, фитнес клубове, работилници и др. Закачалки, етажерка за шапки, чанти, отделение за обувки. Метален врата със секретен ключ. Четири крака с гумени тампони. Метална конструкция с прахово покритие.

 • Гардероб двукрилен метален

  images/galeri/Gard2.jpg


  Използван в медицината, бита, офиси, училища, фитнес клубове, работилници и др. Закачалки, етажерка за шапки, чанти, отделение за обувки. Метални врати със секретен ключ. Четири крака с гумени тампони. Метална конструкция с прахово покритие.

 • Гардероб четирикрилен метален

  images/galeri/Gard4.jpg


  Използван в медицината, бита, офиси, училища, фитнес клубове, работилници и др. Закачалки. Метални врати със секретни ключове. Четири крака с гумени тампони. Метална конструкция с прахово покритие.