СТОМАТОЛОГИЯ     ЗЪБОТЕХНИКА     ЛАБОРАТОРИИ     ПРОМИШЛЕНИ ИЗДЕЛИЯ     РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ     УПОТРЕБЯВАНА ТЕХНИКА  
МЕДИЦИНА
МЕДИЦИНА

 • Автоклав "А2000 AKG"

  images/galeri/A2000AKG.jpg


      Отговарящ на евростандарт EN13060 за стерилизация на опаковани и неопаковани инструменти в стоматологията и медицината и лаборатории. Компютърно управление, цифров диспей. Вертикална камера от нераждаема слав. Корпус метална конструкция с прахово покритие. Ръчно изпускане на парата и водата. Предпазни клапани за максимално налягане и отваряне на капака.

 • Вактерицидна лампа

  images/galeri/Bacter.jpg


      Стерилизация на помещения в стоматологията, медицината, хранителната промишланост, лаборатории и детски градини. Луминисцентна лампа с UV излъчване. Корпус - метална конструкция с прахово покритие.

 • Ултразвукова вана "DUS03"

  images/galeri/DUS03.jpg


      За почистване на сложни детайли, дребни инструменти, бижута, очила и др. Използва се в стоматологията, медицината, оптиката, бижутерията, машиностроенето и др. Електронен генератор. Вана от нераждавейка. Корпус - метална конструкция с прахово покритие.

 • Сух стерилизатор "ST25"

  images/galeri/ST25.jpg


      Поддържа зададена стабилна температура до 180ºС за определено време. Приложение в стоматологията, медицински, биологични и химични лаборатории, детски градини, ателиета за татуировки и др. Компютърно управление, цифров диспей. Камера – нераждавейка с една етажерка. Корпус - метална конструкция с прахово покритие.

 • Сух стерилизатор "ST50"

  images/galeri/ST50.jpg


      Поддържа зададена стабилна температура до 180ºС за определено време. Приложение в стоматологията, медицински, биологични и химични лаборатории, детски градини, ателиета за татуировки и др. Компютърно управление, цифров диспей. Камера – нераждавейка с две етажери. Корпус - метална конструкция с прахово покритие.

 • Сух стерилизатор "ST100"

  images/galeri/ST100.jpg


      Поддържа зададена стабилна температура до 180ºС за определено време. Приложение в стоматологията, медицински, биологични и химични лаборатории, детски градини, ателиета за татуировки и др. Компютърно управление, цифров диспей. Вентилаторна циркулация на въздуха. Камера – нераждавейка с три етажерки. Корпус - метална конструкция с прахово покритие.

 • Сух стерилизатор "ST200"images/galeri/ST200.jpg


      Поддържа зададена стабилна температура до 180ºС за определено време. Приложение в стоматологията, медицински, биологични и химични лаборатории, детски градини, ателиета за татуировки и др. Компютърно управление, цифров дисплей. Вентилаторна циркулация на въздуха. Камера – неръждаема стомана с три етажерки. Корпус метална конструкция с прахово покритие.

 • Термостат "TS50"

  images/galeri/TS50.jpg


      Поддържа зададена стабилна температура от 30ºС до 60ºС за неограничено време. Приложение в медицински, биологични и химични лаборатории. Компютърно управление, цифров диспей, Камера – нераждавейка. Вентилаторна циркулация на въздуха, корпус - метална конструкция с прахово покритие.

 • Сушилен шкаф "SS100"

  images/galeri/SS100.jpg


      Поддържа зададена температура от 30ºC до 150ºС за неограничено или зададено време. Приложение в медицински, биологични, химични лаборатории, за сушене на билки, плодове, зеленчуци, гъби и др. Камера с мрежести чекмеджета. Вентилаторна циркулация на въздуха. Корпус метална конструкция с прахово покритие.

 • Апарат за сребърна вода

  images/galeri/Silver.jpg


      Йонизатор за вода с два сребърни електрода. - Широк спектър на антибактериалната активност. Профилактично при грипове, при въспалителни заболявания на дихателните пътища, инхалация. Отсъствие на токсични и алергически реакции. Изразен антисептичен ефект. Бързо очистване на рани, предотваряване на козметично неприятни белези. Високоефективен при възпалителни заболявания (стоматити, ангини, фарингити, паротити). Дезинфекция на съдове в детски градини, ресторанти и др. Схраняване на вода за дълго време. За предпазване на пчелитеот болести в пчеларството. Висока икономическа ефективност.

 • Негативаскоп 400/600 mm

  images/galeri/Negativ.jpg


      Предназначен за медецински кабинети и болници. Равномерно осветление без мигане с осветеност 400к. Щипка за лесно захващане на снимката. Корпус - метална конструкция с прахово покритие.

 • Негативаскоп 300/700 mm

  images/galeri/Negativ1.jpg


      Предназначен за медецински кабинети и болници. Равномерно осветление без мигане с осветеност 400 к. Щипка за лесно захващане на снимката. Корпус - метална конструкция с прахово покритие.

 • Стол за стоматолога

  images/galeri/STOL.jpg


      Използван в стоматологията и медицината. Здрава конструкция с винтово регулиране височината на седалката. Регулиране на облегалката степенчато. Стабилно движение на 5 колела. Тапицерия с искуствена кожа. Метална конструкция с прахово покритие.

 • Масичка на колела

  images/galeri/MasaKol.jpg


      Използвана в стоматологията, медицината, офиси и др. Две чекмеджета на ролкови механизми. Метален плот. Четири регулируеми колела за нивелиране. Здрава метална конструкция с прахово покритие.

 • Шкаф за лекарства

  images/galeri/ShkafLek.jpg


  Използван в стоматологията, медицината и магазини. Стъклени врати на горната част и три стъклени рафта. Метални врати на долния шкаф и един метарен рафт. Секретни ключалки на двете части. Регулуруеми гумени крачета за нивелиране. Здрава метална конструкция с прахово покритие.

 • Гинекологичен стол механичен

  images/galeri/Ginstol1.jpg


      Предназначен за гинекологични прегледи. Регулиране наклона на облегалката ръчно с застопоряваща рейка. Ръчно регулиране височината на държачите на краката с ръчки за застопоряване. Съд за отпадъци. Не се регулира височината на седалката. Корпус- метална конструкция с прахово покритие.

 • Гинекологичен стол електрически

  images/galeri/Ginstol2.jpg


      Предназначен за гинекологични прегледи. Регулиране височината на седалката с електронно управление. Регулиране наклона на облегалката ръчно със застопоряваща рейка. Ръчно регулиране височината на държачите на краката с ръчки за застопоряване. Съд за отпадъци. Корпус метална конструкция с прахово покритие.

 • Стол за хемодиализа електронен

  images/galeri/STOLHD.jpg


      Предназначен за хемодиализни центрове. Регулиране височината на седалката, облегалката и краката с електронно управление. Подвижни позлакътници. По заявка стъпенка за краката, масичка и лампа. Корпус метална конструкция с прахово покритие.

 • Кушетка обикновенна

  images/galeri/Kushet0.jpg


      Предназначена за прегледи в медицината, козметиката и др. Не се регулира височината. Корпус- метална конструкция с прахово покритие.

 • Кушетка с повдигаща се облегалка

  images/galeri/Kushet1.jpg


      Предназвачена за прегледи в медицината,кузметиката и др. Повдигане на облегалката и застопоряване със стопорна рейка. Не се регулира височината. Корпус- метална конструкция с прахово покритие.

 • Кушетка с повдигаща се облегалка

  images/galeri/Kushet2.jpg


      Предназначена за прегледи в медицината,кузметиката и др. Повдигане на облегалката и кракат и застопоряване със стопорна рейка. Не се регулира височината. Корпус- метална конструкция с прахово покритие.

 • Кушетка електрическа

  images/galeri/KushetN.jpg


      Кушетка – носилка. Предназначена за прегледи в медицината, козметиката др. Не се регулира височината. Корпус метална конструкция с прахово покритие. Сваляема горна част като носилка.

 • Кушетка електрическа

  images/galeri/KushetEL.jpg


      Предназначена за прегледи в медицината, козметиката и др. Повдигане на облегалката и застопоряване със стопорна рейка. Регулиране на височината с електрически двигател. Леко придвижване на 4 колела със спирачки. Корпус метална конструкция с прахово покритие.

 • Параван трикрилен

  images/galeri/PARAV3.jpg


      Използван в медицината , Преграда от поликарбонатно фолио. Четири крака с тампони. При поръчка може да се изработи с плат и колелца. Метална конструкция с прахово покритие.